LOJİSTİK 1. SINIF BAHAR DÖNEMİ KAYIT DUYURUSU

Ders kayıtları için lütfen aşağıdaki adımları izleyiniz.

1. https://obs.yasar.edu.tr/linkine tıklayıp öğrenci giriş ekranını açınız. (Ders kayıtlarınızı bu sistem üzerinden gerçekleştireceksiniz)
  2. Girdiğiniz ekranda Tablo 1 deki ilk 6 zorunlu dersi seçtiğinizden emin olunuz.
  3. Aynı ekranda 2. tabloda yazılı derslerden bir tanesini (1 adet) seçiniz.

Tablo 1: Zorunlu Dersler

DERS KODU DERS ADI AKTS
HIST 1210 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II 2
MYLP 1150 DEPOLAMA VE LOJİSTİK TESİS YÖNETİMİ 8
MYLP 2201 TAŞIMA MODLARI 7
SOFL 1116 İNGİLİZCE II (İngilizce 1’i geçmiş olma koşulu ile) 4
TURK 1210 TÜRK DİLİ II 2
UFND 2010 ARAŞTIRMA KÜLTÜRÜ 2
  1. Derslerin şubelerini dersler çakışmayacak şekilde seçiniz. Çakışma kontrolünü OBS kayıt ekranındaki ders programım kısmına tıklayarak görebilirsiniz.
  2. Kaydınızın onaylanması için OBS de kesinleştirme yapmalısınız.
  3. 4 yarıyıl içerisinde aldığınız seçmeli derslerden en az 2 tanesi alan seçmeli yani MYLP kodlu ders olmalıdır.
DERS KODU DERS ADI
MYLP1258 LOJİSTİK SİSTEM VE SÜREÇLERİ
MYLP 1152 LOJİSTİKTE BİLİŞİM SİSTEMLERİ
MUDP 2212 TAŞIMACILIKTA DOKÜMANTASYON YÖNETİMİ
MBBP 1100 BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
MYLP 1218 PERAKENDE YÖNETİMİ VE PERAKENDE LOJİSTİĞİ
MYLP 1253 YÖNETİM VE ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ
MYLP 1282 KARAR VERME YÖNTEMLERİ
MYLP 1259 ENDÜSTRİ 4.0 KAVRAMLARI
MDTP 2270 GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON
MUDP 2216 TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI
MPHP 2222 İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
MYMU 1060 MESLEKİ UYGULAMALAR II
MYMU 2080 MESLEKİ UYGULAMALAR IV

Öğrenim gördüğünüz süre boyunca işinize yarayacak kuralların ve bilgilerin bazılarını bu yazı içerisindeki linklerden okuyabilirsiniz. Yaşar Üniversitesi öğrencileri “Ön Lisans Ve Lisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliği” ne bağlı olarak tüm işlemlerini gerçekleştirmektedirler. Bu sebeple bu yönetmeliği okuyunuz. Bağlı bulunduğunuz müfredatta bulunan derslere linkten ulaşabilirsiniz. Mezun olabilmeniz için müfredatınızda bulunan tüm zorunlu dersleri (90 AKTS) ve 6 adet seçmeli dersi (30 AKTS) geçmeniz gerekmektedir (F notu olan ders kalmamalı). Ayrıca mezun olabilmek için 2.00 ortalamaya ulaşmış olmanız beklenmektedir.

–Öğrenim gördüğünüz süre boyunca lojistik.yasar.edu.tr adresinde ve myo.yasar.edu.tr adresinde bulunan duyuruları takip ediniz.

–2023-2024 Bahar Dönemi derslere ilişkin tüm duyuru, ders izlencesi, ders işleyişi, sınavları online.yasar.edu.tr adresinden takip etmeniz gerekmektedir.

–Kayıtlar, ücretler, form başvuruları gibi konular için öğrenci işlerinin https://www.yasar.edu.tr/ogrenci/ adresini ziyaret ediniz.

1.  sınıf danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi İkbal Ece Dizbay

E-mail: [email protected]